S Braunom ste majstrom grilovania na každej párty

kontaktný gril

Grilovanie je umenie. Avšak s trochou šikovnosti si môže správne postupy osvojiť každý a s praxou sa stať majstrom. Ak plánujete pripraviť grilovačku pre svoju rodinu či priateľov, so spoločnosťou Braun môžete túto činnosť posunúť na úplne iný level.

Stačí mať doma domáci gril. Využijete ho pri grilovačke na terase, ale aj v pohodlí domova počas celého roka. Elektrické grily predstavujú jednoduchý a efektívny spôsob, ako si pripraviť grilované jedlo kedykoľvek a kdekoľvek s možnosťou pripojenia do elektrickej siete. Obľúbenou kategóriou elektrických grilov sú kontaktné grily, ktoré jedlo jemne stlačia medzi dve platne. Vďaka tomu je rýchlo hotové.

Pozri si aj: Luxusné kľučky na dvere. Poznáte ceny za tie najlepšie kúsky?

S kontaktným grilom značky Braun sa stanete majstrom grilovania

Ak chcete posunúť grilovanie na najvyššiu možnú úroveň a zahviezdiť medzi najbližšími, s grilom MultiGrill od značky Braun sa vám to podarí. Kľúčom k úspechu je mať tento gril, poznať a využívať jeho funkcie. S čím všetkým môžete oslniť svoju rodinu a priateľov pri grilovaní na multifunkčnom kontaktnom grile MultiGrill?

Pripravíte dobroty na raňajky, obed i večeru

Pri grilovaní máte možnosť využívať 3 polohy pre grilovanie. To vám umožňuje pripraviť akékoľvek jedlo na raňajky, obed i večeru. Ak sú všetci okolo vás naozaj hladní a nechcú čakať, využite kontaktnú polohu grilovania. Tým, že gril jedlo stlačí medzi dve platne, sa značne skráti čas prípravy. Klasikou je využitie otvorenej polohy, keď jedlo grilujete na dvoch oddelených platniach. K dispozícii máte aj polohu rúry, prostredníctvom ktorej pripravíte krehké suroviny.

Inšpiruj sa: Kuchyňa v odtieňoch zelenej - stavte aj vy na tento trend a vneste do svojich priestorov pokoj a eleganciu

Grilovanie kedykoľvek
BRAUN

Vďaka trom platniam pripravíte aj sladké vafle či vajíčka

Rebrovaná platňa je pri grilovaní klasika. Hodí sa na prípravu steakov, grilovanej zeleniny, hamburgerov, sendvičov i ovocia. Palacinky na grilovačke? So značkou Braun a grilom MultiGrill bez problémov! Stačí využiť hladkú platňu a sladké palacinky sú na svete. Ľahko a rýchlo na nej pripravíte aj vajíčka či krehké ryby. Nuž a čerešničkou na torte je platňa na vafle so zvýšeným okrajom na prípravu sladkých vaflí.

Chrumkavú zeleninu i šťavnaté mäso pripravíte naraz

Je to vďaka vykurovacím telesám, ktoré sú zabudované v liatych platniach samostatne. To znamená, že každá platňa má aj nezávislý termostat. Rýchlejší a rovnomernejší ohrev je pri griloch značky Braun realita. Tým pádom môžete na jednej platni pripravovať chrumkavú zeleninu a na druhej šťavnatý steak pri rôznych teplotách a s rozdielnou dĺžkou prípravy.

Pozri si aj: Prečo si vybrať matrac z Benab.sk? Odborníci odhaľujú výhody

zelenina i šťavnaté mäso na gril
BRAUN

Potešíte milovníkov zdravého životného štýlu

Ak chystáte grilovačku pre milovníkov zdravého životného štýlu, s grilmi Braun máte vyhraté. Disponujú nádobkou na tuk, ktorá je zabudovaná a počas prípravy jedla do nej steká prebytočný tuk.

Funkciou zatiahnutia pokrmu oslníte malých i veľkých

Multifunkčný gril MultiGrill disponuje funkciou zatiahnutia, teda prudkého opekania pokrmu. Stačí, keď stlačíte tlačidlo Sear a výkon zvýšite na 265 stupňov Celzia. Dokonale chrumkavá kôrka na mäse či iných grilovaných potravinách je realita aj pre vás a to takmer bez námahy!

Ďalšie užitočné tipy, ako byť majstrom grilovania na každej párty

Kľúčom k úspechu je mať k dispozícii kontaktný gril značky Braun, poznať a využívať jeho funkcie. Okrem toho by ste nemali podceňovať ani ďalšie skutočnosti, ktoré vedú k dokonalému zážitku z grilovania. Čo je dôležité?

  • Stavte na kvalitné a čerstvé ingrediencie, teda mäso od poctivých slovenských farmárov, zeleninu a ovocie od lokálnych pestovateľov a podobne. 

  • Vopred sa zamyslite nad tým, čo chcete grilovať. Vezmite do úvahy preferencie svojich hostí.    

  • Nebojte sa zapojiť fantáziu – používajte bylinky a koreniny, pripravte si domáce marinády, dipy a pod.     

  • Užívajte si to!

Zdroj úvodnej fotky: BRAUN

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE