Prečo si vybrať matrac z Benab.sk? Odborníci odhaľujú výhody

matrac z Benabsk

Zdravý spánok je kľúčovým prvkom produktivity a energie počas náročného dňa, kľúčom k dobrej nálade a kvalite života vo všeobecnosti. Miesto na spanie zohráva veľkú úlohu pri zabezpečení plnohodnotného odpočinku, svalovej relaxácie a zdravia pohybového aparátu. Na to sa oplatí postarať sa o kvalitný ortopedický matrac. 

Odborníci na spánok, fyzioterapeuti a rehabilitační pracovníci odporúčajú vyberať matrace Benab.sk. Je to jedna z najlepších značiek matracov na Slovensku.

Matrace sú vyrobené podľa najnovších trendov pre ideálny spánok s použitím inovatívnych materiálov, vďaka ktorým je matrac nielen neuveriteľne pohodlný, ale aj odolný a prospešný pre zdravie a náladu.

Vykúšajte:  Máš problém so spánkom počas leta? Tak toto musíš poznať!

hlvané výhody kvalitných matracov Depositphotos

Uvažujme o hlavných výhodách matracov Benab

Kvalitné výplňové materiály. Na výrobu matracov sa používajú inovatívne plnivá:

  • silné kokosové kokosové vlákno a pena ROE;

  • elastický latex, studená a bio pena;

  • elastická polyuretánová pena;

  • priedušné konské vlasy a visco pena;

  • pružiny tlmiace nárazy, viacnásobné a mikro vrecká) atď.

Poskytujú spoľahlivú podporu chrbtice, uvoľnenie svalov, zlepšenie prietoku krvi a lymfy a ventiláciu. Tvrdosť a pružnosť matracov vydržia hmotnosť až 120-150 kg, sú odolné voči opotrebovaniu, zachovávajú si tvar a vydržia desiatky rokov. A vďaka svojim antibakteriálnym vlastnostiam zostane matrac dlhšie čistý a hygienický a ľahko sa oň stará.

Odporúčame:  Ako s partnerom zaspávate? Zisti, čo týchto 12 polôh pri zaspávaní naznačuje o vašom vzťahu!

Šetrnosť k životnému prostrediu a hygiena

Prírodné a syntetické materiály sú úplne ekologické a hypoalergénne, neabsorbujú vlhkosť, preto sú vhodné aj pre novorodencov. Poťahy sú vyrobené z hodvábneho úpletu Tencel, látok s nano-striebrom a medicott atď. Pôsobia antibakteriálne a chránia citlivú pokožku pred podráždením, ľahko sa odstraňujú a umývajú.

Riešenie individuálnych problémov

Benab vyrába ergonomické ortopedické modely s rôznou tvrdosťou, s mikro vreckami pre relaxáciu a podporu chrbta, zónami pre udržanie krvného a lymfatického obehu atď.

Pozri aj:  Podľa čoho vyberať vankúš na spanie? TOTO rozhodne pred kúpou zváž!

Produkty sú vhodné pre rôzne kategórie ľudí:

  • s problémami pohybového aparátu: skolióza, osteochondróza atď.;

  • s vyššou hmotnosťou;

  • starší ľudia;

  • profesionálnych športovcov alebo tých, ktorí ťažko fyzicky pracujú.

  • pre novorodencov a malé deti a dospievajúcich, u ktorých sa vyvíja držanie tela.

Spánok na takýchto matracoch lieči chrbát, uvoľňuje napätie a svalové kŕče, minimalizuje bolesti krížov, kĺbov a šije, obnovuje prietok krvi. Dochádza k jedinečnému vývoju. proti preležaninám u ležiacich pacientov.

Matrace Benab sú must have produkty pre všetkých, ktorým záleží na svojom zdraví a chcú si zlepšiť náladu a pohodu kvalitným spánkom. Benab zaručuje plnohodnotný, pohodlný odpočinok a naozaj dobré rána!

Zdroj úvodnej fotky: Benab.sk

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE