Najväčší showroom tehlových obkladov v strednej Európe nájdete v Bratislave

Unikátne vlastnosti, originálny dizajn – tehlové obklady a dlažby vyniknú v interiéri aj v exteriéri. Stovky tehlových obkladov a dlažieb, rôzne varianty pokládky a farebných kombinácií tehál so škárovaním nájdete v jednom z najväčších výstavných parkov Európy. Navštívte showroom Rustique v Bratislave.

24 hodín denne, 7 dní v týždni

Bratislavský showroom s tehlovými dlažbami a obkladmi je prístupný kedykoľvek. Zastavte sa načerpať inšpiráciu pre váš dom či byt cestou z práce alebo počas víkendového výletu s rodinou.

Výstavný park sa nachádza v Podunajských Biskupiciach, parkovanie v okolí je bezproblémové. Čaká na vás viac ako dvesto tehlových obkladov a sto typov tehlovej dlažby.

6 druhov plotov vo viacerých technických prevedeniach v Showroome Rustique

Zdroj: Rustique

V showroome Rustique nájdete aj ukážku 6 druhov tehlových plotov vo viacerých technických a dizajnových prevedeniach. Príďte sa presvedčiť o tom, že tehla je naozaj skvelá voľba. Využiť môžete aj virtuálnu prehliadku showroomu na www.rustique.sk.

Tehlová dlažba a obklad – porovnajte si rôzne odtiene škárovania a typy pokládky

Vo výstavnom parku Rustique v Bratislave si môžete pozrieť okrem obkladov a dlažby aj rôzne farebné kombinácie tehličiek a škárovacej hmoty. Hoci sa to na prvý pohľad nezdá, farba škárovania výrazne ovplyvňuje výsledný efekt tehlového obkladu.

Rozmanité farebné kombinácie tehličiek a škárovacej hmoty v showroome Rustique Bratislava

Zdroj: Rustique

Významný faktor pre celkový vzhľad tehlového obkladu na dome či plote alebo dlažby predstavuje aj spôsob uloženia tehál, tzv. pokládka.

Možno si pri výbere nebudete istý tým, ako by vyzeral konkrétny tehlový obklad na dome, terase či na stene v interiéri. V Rustique máte k dispozícii katalógy a vzorky produktov, ktoré si môžete vziať so sebou. V katalógoch nájdete inšpiráciu, vzorky vám pomôžu pri rozhodovaní priamo u vás doma. Pre ešte lepšiu predstavu vám špecialisti na tehlové obklady z bratislavskej pobočky Rustique vedia vytvoriť 3D vizualizáciu.

Informácie dostupné obratom

Ak vás zaujme obklad alebo tehlová dlažba, všetky dôležité informácie môžete získať už za pár sekúnd. Potrebujete iba telefón a mobilné dáta – na vystavených paneloch sa nachádzajú QR kódy, ktoré stačí pre získanie informácií naskenovať.

Tím odborníkov z Rustique v Bratislave poskytuje prémiové poradenské služby

Zdroj: Rustique

Tím odborníkov z Rustique v Bratislave poskytuje prémiové poradenské služby

Potrebujete poradiť s výberom alebo realizáciou tehlového obkladu či dlažby? Dohodnite si stretnutie s tímom odborníkov, ktorí majú za sebou stovky úspešných realizácií. V Rustique vám ukážu rôzne kombinácie tehál, škárovania a pokládky, pomôžu s výpočtom množstva materiálu alebo pripravia 3D vizualizáciu vášho projektu.

Konzultácie v Rustique Bratislava sú možné počas pracovných dní medzi 9:00 až 17:00 aj v sobotu doobeda. Rezervujte si vopred telefonicky alebo emailom individuálny termín alebo navštívte showroom počas otváracích hodín. Dohodnúť si môžete i obhliadku priamo u vás doma. Ponuka služieb pri poradenstve nekončí – vaše sny premení na skutočnosť tím profesionálnych montážnikov.

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE